Skämmer ut demokratin

Att våra ”förtroendeinvalda” politiker verkar ha en agenda ideologi och vision där mångkulturister sätter dagordningen där man skämmer ut Svensk demokrati för omvärlden fick vi reda på när mångfaldsextremisterna Vänsterpartiet och Socialdemokraterna hoppade av partiledardebatt.

När Jimmie Åkesson skulle göra sin debut som partiledare i en demokratisk debatt den 9 oktober 2011

S och V hoppar av partiledardebatt

Ted Bergdahl vill inte att Vänsterpartiet ska kopplas samman med Sverigedemokraterna:

-Det kan ju finnas intresse av att utmåla de fyra partier som inte sitter i regeringen som en samlad opposition, vilket vi inte är.

-Det är helt orimligt att Lars Ohly ska stå bredvid Jimmie Åkesson.

Detta om något är väl att skämma ut demokratin? Här passade det inte att stå bredvid Jimmie Åkesson och SD. Men tidigare gick det bra

Alliansen förlorade omröstning om sjukförsäkringen

Riksdagen har i dag röstat om två förändringar i sjukförsäkringen som de rödgröna partierna har föreslagit, och som stöds av SD. Omröstningen är nu klar och 140 röstade ja för de rödgrönas utskottsinitiativ. 139 röstade nej.

Här visade SD de bryr sig om det svenska folket som andra sviker

När Tomas Eneroth (S), vice ordförande i socialförsäkringsutskottet, intog talarstolen tog han upp hur förändringarna i sjukförsäkringen har slagit. Han pekade bland annat på att cirka 50.000 personer har utförsäkrats och nämnde flera kända fall, som medier har rapporterat om.

Här gick det alldeles utmärkt att få hjälp av SD vid omröstning om sjukförsäkringen  som Alliansen förlorade?

Men vid partiledardebatten passade det inte?

%d bloggare gillar detta: