Skapa A och B grupper

I bilden av mångkulturisternas strävan om deras vision där dom sätter dagordningen vill man få oss att tro

Skapa A och B grupper

Det skulle skapa A- respektive B-medborgare. Eller som ilskna socialdemokrater i går skrev på Facebook och Twitter: apartheid.

Illegala får gratis sjuk och tandvård

Förändringarna tros kosta uppemot 1,7 miljarder. Men siffran är osäker. Till exempel vet ingen hur många barn till papperslösa som kommer att börja skolan eller hur många som kommer att söka sjukvård och tandvård.

Hur blir det inte att skapa A och B grupper när illegala invandrare får gratis och

Svenskar högre högkostnadsskydd

– Vi börjar redan märka att kunderna pratar om det här. Och ju närmare jul vi kommer desto fler tror jag kommer att vilja köpa på sig medicin. Dels för att de är rädda för att medicinen ska ta slut men också för att de tänker att högkostnadskortet börjar om vid nyår.

– Men högkostnadskortet löper inte från ett årsskifte till ett annat, det kan ta slut när som helst, så det finns egentligen ingen anledning att vara orolig, säger, Lotta Frisk, chef för Apoteket Gripen i centrala Sundsvall.

De nuvarande reglerna för högkostnadsskydd har inte ändrats sedan slutet av 1990-talet. Men enligt ett förslag så ska nu högkostnadsskyddet för läkemedel höjas från 1 800 till 2 200 kronor vid årsskiftet

Vilka slutsatser drar ni själva av att skapa a och b grupper?

%d bloggare gillar detta: