Allas lika värde

I bilden av mångkulturisternas strävan om deras vision där dom sätter dagordningen vill man få oss att tro

Allas lika värde

Grunden för Socialdemokratin är alla människors lika värde och rätt.

Verkligen?

Piteå tar emot 50 flyktingar

Kommunstyrelsen i Piteå beslutade i går att ta emot totalt 50 flyktingar de kommande två åren.

Flyktingarna har redan fått uppehållstillstånd och alltså redan vistats en tid i Sverige. De kommer nu att erbjudas lägenheter i kommunens egna fastigheter i Bergsviken-området, Lillpiteå, Öjebyn samt i byarna Långträsk och Sjulsmark.

De första flyktingarna väntas komma till hösten. Senast Piteå tog emot flyktingar var mellan åren 1986-97.

Kommunstyrelsen gav också nämnden för arbetsmarknad och vuxenutbildning i uppdrag att ordna fram praktikplatser till flyktingarna.

Äldre dementa inlåsta obemannat i Piteå

När personalen på demensboendet i Piteå går för kvällen låser de dörrarna och aktiverar larmen. Kvar finns åtta svårt sjuka människor, vars rop på hjälp ingen kan höra.

På många vårdhem i Sverige har låsta dörrar och larm blivit en viktigare del av vården – samtidigt som personalen minskat.

– Jag har nått en gräns där jag säger att jag skulle inte vilja ha min mamma eller pappa här. Och då har det gått långt när jag själv som jobbar inom det här säger en sån sak, förklarar undersköterskan Elisabeth Marklund, som har 20 års erfarenhet från äldrevården.

Kan ni mångkulturister förklara det här med allas lika värde med er vision och dagordning för er extrema påtvingade massinvandring? Kritiserar man denna orättvisa blir man kallad rasist och främlingsfientlig idag

Vilka slutsatser drar i själva om allas lika värde?

%d bloggare gillar detta: