Mångfald är barnhandel

Kristianstadsbladet

När man ”debatterar” om mångkultur vill man försköna upp den påtvingade extrema massinvandringen och mångkultur byggd på lögner med denna bild

Men läser man texten i exemplet ovan får man läsa denna text

– Det blåser främlingsfientliga vindar i hela Europa säger,  Susanne Alpar.

Det är ett par saker ni bör ha i åtanke när ni läser denna upprepande, hjärntvättande och manipulerande test som svenskfientlig media och politiker upprepar. Varför vill man aldrig ha öppen debatt om detta med den härliga påtvingade mångkulturspropagandan?

Barnhandel

– Vi får 1995 kronor per barn och dygn av Malmö stad. Jag kan inte säga exakt vilka kostnader vi har, men de har ökat på grund av säkerhetskraven, säger Jonas Morian. – Samtidigt vill jag inte hymla om att vi vill gå med vinst.

Barnhandel

Tjänar pengar på barnen

Kommunerna som säger nej till de ensamma barnen gör det trots att de skulle ha tjänat stora summor på att ta emot dem.

– De får väldigt bra ersättning. De kommuner som varit igång tjänar snarare på det, säger Ronnie Magnusson, ansvarig för kommunkontakten om barnen på Migrationsverket.

Kommunerna får nästan 60 000 kronor i månaden per barn av Migrationsverket. Plus riktade bidrag till skola, landsting, socialtjänst samt för barnets gode man. Utöver det får varje kommun som tar emot barn en årlig ersättning på 500 000 kronor.

Barnhandel

Vårdbolaget VoB Syd får 37.000 kronor per dygn i ersättning av Malmö stad för att ta emot flyktingbarn.

De som säger

– Det blåser främlingsfientliga vindar i hela  säger Europa,  Susanne Alpar.

Ni som har dessa svar som inövade standardsvar, försvarar ni detta?

%d bloggare gillar detta: